Cloud

Hoe ziet een online werkplek eruit?
Flexwerken, Online Desktop, Bureaublad Online, Cloud Werken, Cloud computing, Hosted Exchange, en Het nieuwe werken. Allemaal prachtige termen voor min of meer hetzelfde, maar wat heeft u er aan en wat houdt het eigenlijk in? Waar het simpel gezegd op neer komt is dat u vanaf een willekeurige werkplek, waar ook ter wereld, verbinding kunt maken met een server waar uw eigen online bureaublad met uw documenten, software applicaties en gegevens op staan. Met een online werkplek zijn gegevens veiliger dan ooit doordat ze opgeslagen zijn op zeer goed beveiligde servers.

online_werkplek

Veilig en efficiënt
Met online werken nemen de servers de rol van uw bestaande, klassieke pc’s en netwerk over. Waar u zich ook bevind, over een beveiligde verbinding heeft u altijd en overal toegang tot uw programma’s en gegevens. Deze staan op een afgeschermd, alleen voor u toegankelijk deel van de server in een moderne, zeer goed beveiligde server center. Met online werken maakt uw organisatie gebruik van de snelheid en capaciteit van deze server, terwijl op uw bureau slechts een eenvoudige, energiezuinige en geluidloze mini-pc staat.

Schaalbaar
Online werken is bijzonder schaalbaar en goedkoper in beheer en aanschaf! U hoeft geen dure software pakketten meer aan te schaffen, wij zorgen dat u alleen de software die u nodig heeft en welke ook daadwerkelijk gebruikt word op uw pc staan . Online werkplek zorgt voor vaste lage kosten per gebruiker en een goede schaalbaarheid . Tritel levert al jaren een zeer continue kwaliteit als het gaat over de betrouwbaarheid van een product en werkt alleen samen met partners die deze kwaliteit net zo belangrijk vinden. Wilt u meer weten over werkplek online en wat Tritel daarin voor u kan betekenen, neem dan contact met ons op, wij vertellen u er graag over.


Bekijk meer video’s van Tritel »

arrow_cloudFlexwerken: wereldwijd 24 x 7 x 365 toegang tot uw werkplek,
arrow_cloudInloggen via internet/alleen internetverbinding is nodig,
arrow_cloudGeen IT zorgen meer, het volledige ICT beheer uitbesteed,
arrow_cloudStreng beveiligd datacenter, redundante infrastructuur en SSL-certificaat,
arrow_cloudGeen investeringskosten en kostenbesparend,
arrow_cloudDiensten altijd inkrimpen of uitbreiden naar uw specifieke behoefte,
arrow_cloudBYOD; Werken op elk soort apparaat en besturingssysteem,
arrow_cloudDagelijkse back-up, antivirus en antispam,
arrow_cloudGemakkelijk samenwerken, agenda’s en data delen,
arrow_cloudDagelijkse back-up, antivirus en antispam,
arrow_cloudWindows en Office licenties voor alle gebruikers,
arrow_cloudKorte implementatietijd, het platform staat al klaar in de Cloud,
arrow_cloudKosteloos gebruik maken van de laatste Windows en Office editie.