Hosted Exchange

Hosted Exchange, Het nieuwe werken, online werken, hosted desktop, desktop online, allemaal prachtige termen voor dezelfde soort diensten, maar wat heeft u er aan en wat houd het eigenlijk in? Waar het simpel gezegd op neer komt is dat u vanaf een willekeurige werkplek, waar ook ter wereld, verbinding kunt maken met een server waar uw eigen bureaublad met uw Outlook Mail en gegevens op staan. Uiteraard kunt u Hosted Exchange ook integreren met Smart Phones of Tablets. Met Hosted Exchange Desktop gegevens zijn veiliger dan ooit doordat ze opgeslagen zijn op zeer goed beveiligde servers.

Hosted Exchange is een complete, zakelijke e-mail oplossing waarbij e-mail, (gedeelde) agenda, (gedeelde) contactpersonen, taken altijd en overal online beschikbaar zijn. Waar in het verleden de meeste MKB bedrijven nog een eigen exchange server hadden die onder meer alle e-mail verkeer regelde, is het tegenwoordig gangbaar om te kiezen voor Hosted Exchange. Hosted Exchange is een webservice die er op een hele simpele manier voor zorgt dat uw medewerkers effici├źnter met hun e-mail, agenda’s, adressenlijsten en documenten kunnen werken, ongeacht waar zij zich bevinden.

Hosted Exchange vraagt geen hardware- of software-uitbreidingen van uw netwerk. Het enige wat een gebruiker voor Hosted Exchange nodig heeft, is een apparaat met een internetverbinding

Hosted Exchange is bijzonder schaalbaar
Hosted Exchang is bijzonder schaalbaar en goedkoper in beheer en aanschaf! U hoeft geen dure software pakketten meer aan te schaffen, wij zorgen dat u alleen de sotfware die u nodig heeft en welke ook daadwerkelijk gebruikt word op uw pc staan . Dit zorgt voor vaste lage kosten per gebruiker en een goede schaalbaarheid . Tritel levert al jaren een zeer continue kwaliteit als het gaat over de betrouwbaarheid van een product en werkt alleen samen met partners die deze kwaliteit net zo belangrijk vind.

Wilt u meer weten over Hosted Exchange en wat tritel daarin voor u kan betekenen, neem dan contact met ons op, wij vertellen u er graag over.

 

offerte_button