Cloud Diensten

arrow_cloudHosted Exchange
Hosted Exchange is een complete, zakelijke e-mail oplossing waarbij e-mail, (gedeelde) agenda, (gedeelde) contactpersonen, taken altijd en overal online beschikbaar zijn. Waar in het verleden de meeste MKB bedrijven nog een eigen exchange server hadden die onder meer alle e-mail verkeer regelde, is het heel tegenwoordig gangbaar om te kiezen voor Hosted Exchange. Hosted Exchange is een webdienst die er op een hele simpele manier voor zorgt, dat uw medewerkers efficiënter met hun e-mail, agenda’s, adressenlijsten en documenten kunnen werken, ongeacht waar zij zich bevinden. Hosted Exchange vraagt geen hardware- of software-uitbreidingen van uw netwerk. Het enige wat een gebruiker voor Hosted Exchange nodig heeft, is een apparaat met een internetverbinding.

arrow_cloudHosted Sharepoint
Met hosted Sharepoint zet u relatief eenvoudig en snel een intranet op. U wisselt ideeën en documenten uit of u zet een onderzoek, forum of blog op. Het doel is de juiste informatie met de juiste personen delen. U koppelt deze personen eventueel aan de gebruikers van Hosted Exchange.

De Hosted Sharepoint omgeving is overal toegankelijk, waardoor u altijd op ieder gewenst moment de juiste bestanden en documenten tot uw beschikking heeft. Ook kunt u uw medewerkers snel en gemakkelijk voorzien van informatie, zodat zij altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. U heeft zelf de controle over welke bestanden en documenten medewerkers mogen inzien. Dit zorgt voor een snelle, betrouwbare en veilige bedrijfsomgeving.

Een ander belangrijke en veel gebruikte functionaliteit van Hosted Sharepoint is het versie systeem voor documenten. U kunt instellen hoeveel versies u wilt opslaan. Op deze manier kunt u altijd terug naar een vorige versie als dit nodig is en gaan gegevens nooit verloren.

arrow_cloudHosted VPS (Virtual Private Server)

Met Hosted VPS heeft u de beschikking over een eigen server omgeving die virtueel draait. Dit houdt in dat u als gebruiker dezelfde mogelijkheden en vrijheid hebt als wanneer u een server aan zou schaffen, maar niet de hoge investeringskosten en de zorgen van het beheer van zo’n server.

Een virtual private server (VPS) is een systeem waarmee een fysieke server in meerdere ‘virtuele’ machines opgedeeld wordt. Bij VPS-technologie draait het vooral om het opsplitsen van een fysieke server in meerdere kleinere (virtuele) servers.

Elke VPS heeft zijn eigen RAM, eigen diskruimte, eigen processen, eigen OS, eigen server load en zelfs een eigen file system. Met andere woorden: elke VPS is onafhankelijk, en dus privé. Het wordt veelal gebruikt voor de Hosting van meerdere websites.

arrow_cloudOnline Desktop
Met Online Desktop maakt u van ieder PC uw eigen PC. Het is een kwestie van inloggen en u hebt toegang tot uw bureaublad, uw programma’s en uw bestanden. Op de laptop thuis, via de computer van het internetcafé op reis, met het ouderwetse model van uw klant, het maakt niet uit, u werkt zoals u dat altijd doet op ieder gewenst moment!

 

offerte_button