Cloud Computing

Cloud Computing… Wat wordt er nu eigenlijk mee bedoeld?

Overal zie je het, hoor je het en lees je het. We gaan in de cloud werken, we werken in de cloud en de cloud is de toekomst. Maar wat is het nu precies?

Cloud Computing

De term cloud computing is eigenlijk een beetje misleidend. Het staat simpelweg voor internet, maar net als een wolk is dat niet tastbaar. Een cloudserver is dan ook niets meer of minder dan een server die aan het internet hangt waarop gebruikers kunnen inloggen op afstand. Een voorbeeld hiervan is web e-mail, deze is te benaderen vanaf iedere locatie en vanaf allerlei apparaten. Of je nu een mobiele telefoon, een pc of tablet gebruikt, je ziet altijd dezelfde gegevens.

CloudComputing

Wat doet Cloud Computing voor een bedrijf?
Met cloud computing kunnen de harde schijven en servers de deur uit, want slechts een internetverbinding volstaat. Dat scheelt natuurlijk aanzienlijk in de kosten. Bedrijven kunnen flink besparen op licenties en ondersteunend IT-personeel. Daarnaast is flexwerken nog nooit zo makkelijk geweest, want met cloud computing kun je waar dan ook bij je bedrijfsgegevens.

Een tekort aan opslagruimte is ook verleden tijd, omdat de servers zo groot zijn dat ze nagenoeg niet vol kunnen raken. Mocht je computer vastlopen of je woning in brand vliegen, geen probleem. Al je gegevens staan veilig in de cloud.

arrow_cloudAltijd en overal werken – kantoor, onderweg of thuis
arrow_cloud99,999% – up-time online
arrow_cloudVeilig – SSL, token, antivirus, antispam
arrow_cloudBetalen per maand* – vast bedrag•
arrow_cloudPer maand opzegbaar – werkplek erbij/eraf
arrow_cloudICT servicedesk – inbegrepen
arrow_cloudEigen applicaties mogelijk – hosting vanaf VPS
arrow_cloudGedeelde documenten – bestanden en e-mail
arrow_cloudSynchronisatie – email op de smartphone
arrow_cloudInclusief licenties – Windows en Office
arrow_cloudAltijd up-to-date – software versies

offerte_button